Θεραπεία Ουλίτιδας

Η ουλίτιδα είναι μια φλεγμονή των ουλών η οποία αν δεν αντιμετωπιστεί έγκαιρα μπορεί να εξελιχθεί σε περιοδοντίτιδα. Χαρακτηριστικά συμπτώματα της ουλίτιδας είναι τα εξέρυθρα και διογκωμένα ούλα τα οποία αιμορραγούν πάρα πολύ εύκολα, ακόμη και κατά το βούρτισμα, και η κακοσμία του στόματος.

Συνήθως προκαλείται από ανεπαρκή στοματική υγιεινή. Άλλοι παράγοντες οι οποίοι μπορεί να συμβάλλουν στην εξέλιξη της ουλίτιδας είναι ο διαβήτης, το κάπνισμα, η γενετική προδιάθεση, η κακή διατροφή, το στρες, οι ορμονικές διαταραχές, η εγκυμοσύνη και κάποια φάρμακα.

Η θεραπεία της ουλίτιδας ξεκινά μ’ ένα καθαρισμό και αποσυμφόρηση των ούλων και δοντιών απ’ τη πλάκα και το μικροβιακό φορτίο. Ακολουθεί επανέλεγχος και συμπληρωματική αποτρύγωση μέσα σε διάστημα 15 ημερών κατά τη διάρκεια των οποίων ο ασθενής ακολουθεί πίστα της οδηγίες στοματικής υγιεινής που έχει λάβει από τον οδοντίατρό του. Ανάλογα των ευρημάτων προγραμματίζεται ο επόμενος καθαρισμός σε 4-6 μήνες.

Αποτελέσματα που μπορείς να εμπιστευθείς

Υπεύθυνα & Αξιόπιστα δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα σας!

Με επιμονή στη λεπτομέρεια & χρήση των πιο εξελιγμένων μέσων & υλικών!

Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με καινούριο & απολύτως σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος έχει επιλεγεί προσεκτικά & με γνώμονα την εξυπηρέτηση των νέων τάσεων της οδοντιατρικής επιστήμης.

Δωρεάν Συμβουλευτική

Tα στοιχεία σου είναι ασφαλή & εμπιστευτικά σε εμάς.

Δουλεία μας να σας κάνουμε να χαμογελάτε!

Για οποιαδήποτε απορία θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!