a

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Βασίλειος Γιαννάκος, DDS

Χειρουργός Οδοντίατρος – Family & Cosmetic Dentistry

Ο Χειρουργός Οδοντίατρος Βασίλειος Γιαννάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποτελεί μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Αττικής. Μετά το πέρας των σπουδώντου διετέλεσε πολιτικό προσωπικό του οδοντιατρικού τμήματος του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μ.Τ.Σ. με σκοπό να γνωρίσει σε πραγματικές συνθήκες όλες τις πτυχές και τα στάδια της οδοντιατρικής.

Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης της κλινικής Οδοντικής  Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με κύρια αρμοδιότητα την εκπαίδευση των φοιτητών στην δημιουργία αποκαταστάσεων σύνθετης ρητίνης.

Περισσότερα

Πραγματοποιεί ευρύ φάσμα των οδοντιατρικών πράξεων χρησιμοποιώντας αποκλειστικά  καταξιωμένες μεθόδους και εγνωσμένης αξίας υλικά.

Ειδικεύεται στο πεδίο της  Αισθητικής και Επανορθωτικής οδοντιατρικής και το σχεδιασμό ενός αρμονικού χαμόγελου. Βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων συμμετέχοντας σε πληθώρα θεωρητικών και πρακτικών σεμιναρίων.

South Dental - Πρώτη επίσκεψη

Φιλοσοφία του Ιατρείου

Ο κάθε ασθενής για μας είναι ξεχωριστός. Το κάθε περιστατικό είναι μοναδικό και αποτελεί μια νέα πρόκληση. Ο ασθενής αντιμετωπίζεται με την δέουσα προσοχή που του αρμόζει και πρώτο μέλημα μας είναι η ανακούφιση του οδοντικού πόνου ή της πρωταρχικής του ανάγκης.

Σκοπός είναι να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης, εκτίμησης και αλληλοσεβασμού μεταξύ γιατρού και ασθενή από την πρώτη στιγμή. Πρώτη επίσκεψη στον οδοντίατρό μας. Γι’ αυτό το λόγο στο οδοντιατρείο μας δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην πρώτη επίσκεψη σας.

Περισσότερα

Αρχικά λαμβάνουμε ένα λεπτομερές ιατρικό και οδοντιατρικό ιστορικό σας και μιλάμε για προηγούμενες οδοντιατρικές εμπειρίες σας, είτε ευχάριστες είτε δυσάρεστες καθώς δεν είναι κρυφό μυστικό ότι οι περισσότεροι από μας φοβούνται τον οδοντίατρο. Συζητάμε για τα προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί στο στόμα σας, ακούμε τις ανησυχίες και τις προσδοκίες σας.

Ακολουθεί προσεκτικός κλινικός έλεγχος της στοματικής σας κοιλότητας, λήψη ενδοστοματικών φωτογραφιών για καλύτερη ανάλυση των δεδομένων και άμεση λήψη ψηφιακών ακτινογραφιών όπου κρίνεται σκόπιμο. Στην περίπτωση που προϋπάρχει μια πρόσφατη πανοραμική, είναι επιθυμητή.

Αν επιθυμείτε ψηφιακή ανάλυση του χαμόγελου σας είναι πιθανό να χρειαστεί να ληφθούν αποτυπώματα των δοντιών σας ώστε να δείτε στα εκμαγεία ή στο στόμα σας, χωρίς καμία επέμβαση, πώς μπορεί να αλλάξει το χαμόγελό σας. Μετά την διάγνωση ακολουθεί η παράθεση του εξατομικευμένου σχεδίου θεραπείας σας, συζητάμε τις εναλλακτικές επιλογές, εξηγούμε αναλυτικά τα πλεονεκτήματα της κάθε μιας μεθόδου με σκοπό να επιλέξετε εκείνο το σχέδιο θεραπείας στο οποίο θα μπορέσετε να ανταπεξέλθετε οικονομικά και χρονικά.

Φυσικά σε περίπτωση που χρειαστεί, το χρονοδιάγραμμα τροποποιείτε ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τις επαγγελματικές, κοινωνικές και οικογενειακές σας υποχρεώσεις. Τελικός στόχος είναι η επίλυση του προβλήματος αλλά και η άρτια ολοκλήρωση του επιλεγμένου σχεδίου θεραπείας έτσι ώστε ο ασθενής μας να χαίρει ενός μακροχρόνιου, λειτουργικού και αισθητικού αποτελέσματος.

Οι υπηρεσίες μας

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε & να αντιμετωπίσουμε όλες τις οδοντιατρικές σας ανάγκες

Γενική Οδοντιατρική

Γενική Οδοντιατρική

Καθαρισμός δοντιών, Θεραπεία Ουλίτιδας, Θεραπεία Περιοδοντίτιδας, Εμφράξεις (σφραγίσματα), Ένθετα – Επένθετα, Ενδοδοντική Θεραπεία (απονεύρωση), Εξαγωγή

Προσθετική

Προσθετική

Οδοντικά Εφυτεύματα, Στεφάνη (θήκη), Γέφυρα, Οδοντοστοιχίες (μασέλες)

Αισθητική

Αισθητική

Λεύκανση Δοντιών, Όψεις Ρητίνης, Όψεις Πορσελάνης, Στεφάνες Ζιρκονίου, Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου (Digital Smile Design)

Παιδοδοντία

Παιδοδοντία

Καθαρισμός, Φθορίωση, Sealant (προληπτική έμφραξη), Εξαγωγή νεογιλού δοντιού

Νάρθηκες

Νάρθηκες

Αθλητικοί Νάρθηκες, Νάρθηκες Βρυγμού

Same - Day

Same - Day

Οδοντιατρική Θεραπεία

Δουλεία μας να σας κάνουμε να χαμογελάτε!

Για οποιαδήποτε απορία θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!