Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

Βασίλειος Γιαννάκος, DDS

Χειρουργός Οδοντίατρος – Family & Cosmetic Dentistry

Ο Χειρουργός Οδοντίατρος Βασίλειος Γιαννάκος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Αποφοίτησε από την Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών και αποτελεί μέλος του οδοντιατρικού συλλόγου Αττικής. Μετά το πέρας των σπουδώντου διετέλεσε πολιτικό προσωπικό του οδοντιατρικού τμήματος του Νοσηλευτικού Ιδρύματος Μ.Τ.Σ. με σκοπό να γνωρίσει σε πραγματικές συνθήκες όλες τις πτυχές και τα στάδια της οδοντιατρικής.

Υπήρξε επιστημονικός συνεργάτης της κλινικής Οδοντικής  Χειρουργικής του Πανεπιστημίου Αθηνών με κύρια αρμοδιότητα την εκπαίδευση των φοιτητών στην δημιουργία αποκαταστάσεων σύνθετης ρητίνης.

Περισσότερα

South Dental - Πρώτη επίσκεψη

Φιλοσοφία του Ιατρείου

Ο κάθε ασθενής για μας είναι ξεχωριστός. Το κάθε περιστατικό είναι μοναδικό και αποτελεί μια νέα πρόκληση. Ο ασθενής αντιμετωπίζεται με την δέουσα προσοχή που του αρμόζει και πρώτο μέλημα μας είναι η ανακούφιση του οδοντικού πόνου ή της πρωταρχικής του ανάγκης.

Σκοπός είναι να χτιστεί μια σχέση εμπιστοσύνης, εκτίμησης και αλληλοσεβασμού μεταξύ γιατρού και ασθενή από την πρώτη στιγμή. Πρώτη επίσκεψη στον οδοντίατρό μας. Γι’ αυτό το λόγο στο οδοντιατρείο μας δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στην πρώτη επίσκεψη σας.

Περισσότερα

Οι υπηρεσίες μας

Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε & να αντιμετωπίσουμε όλες τις οδοντιατρικές σας ανάγκες

Γενική Οδοντιατρική

Γενική Οδοντιατρική

Καθαρισμός δοντιών, Θεραπεία Ουλίτιδας, Θεραπεία Περιοδοντίτιδας, Εμφράξεις (σφραγίσματα), Ένθετα – Επένθετα, Ενδοδοντική Θεραπεία (απονεύρωση), Εξαγωγή

Προσθετική

Προσθετική

Οδοντικά Εφυτεύματα, Στεφάνη (θήκη), Γέφυρα, Οδοντοστοιχίες (μασέλες)

Αισθητική

Αισθητική

Λεύκανση Δοντιών, Όψεις Ρητίνης, Όψεις Πορσελάνης, Στεφάνες Ζιρκονίου, Ψηφιακός Σχεδιασμός Χαμόγελου (Digital Smile Design)

Παιδοδοντία

Παιδοδοντία

Καθαρισμός, Φθορίωση, Sealant (προληπτική έμφραξη), Εξαγωγή νεογιλού δοντιού

Νάρθηκες

Νάρθηκες

Αθλητικοί Νάρθηκες, Νάρθηκες Βρυγμού

Same - Day

Same - Day

Οδοντιατρική Θεραπεία

Δουλεία μας να σας κάνουμε να χαμογελάτε!

Για οποιαδήποτε απορία θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!