Ένθετα – Επένθετα

Τα επένθετα είναι η ιδανική λύση όταν τα οπίσθια δόντια μας είναι αρκετά κατεστραμμένα λόγω τερηδόνας, καταγμάτων ή σε ενδοδοντικά θεραπευμένα δόντια (απονευρωμένα). Εν ολίγοις τοποθετούνται στις περιπτώσεις μεγάλων βλαβών οι οποίες δεν μπορούν να αποκατασταθούν με ένα σφράγισμα, αλλά δεν είναι τόσο εκτεταμένες ώστε να επιβάλλεται η τοποθέτηση στεφάνης.

Πλεονεκτούν συγκριτικά μ’ ένα σφράγισμα ρητίνης καθώς έχουν άριστο αισθητικό αποτέλεσμα, μακροβιότητα και είναι πιο συντηρητικές κατασκευές .Με αυτή την αποκατάσταση, χωρίς να αφαιρέσουμε καθόλου υγιή οδοντική ουσία(minimal invasive dentistry), χαρίζουμε φυσικότητα και αντοχή στο δόντι.

Τα επένθετα είναι δηλαδή “σφραγίσματα” που κατασκευάζονται εκτός στόματος από εργαστηριακή ρητίνη ή πορσελάνη και συγκολλούνται με ειδική τεχνική μόνιμα στο δόντι.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 2 επισκέψεις μέσα σε μία εβδομάδα. Στο πρώτο ραντεβού γίνεται η προετοιμασία της εναπομείνασας οδοντικής ουσίας και η αποτύπωση του δοντιού και σε δεύτερη φάση επανερχόμαστε για να γίνει η τελική συγκόλληση.

Αποτελέσματα που μπορείς να εμπιστευθείς

Υπεύθυνα & Αξιόπιστα δίνουμε λύση σε κάθε πρόβλημα σας!

Με επιμονή στη λεπτομέρεια & χρήση των πιο εξελιγμένων μέσων & υλικών!

Η κλινική μας είναι εξοπλισμένη με καινούριο & απολύτως σύγχρονο εξοπλισμό, ο οποίος έχει επιλεγεί προσεκτικά & με γνώμονα την εξυπηρέτηση των νέων τάσεων της οδοντιατρικής επιστήμης.

Δωρεάν Συμβουλευτική

Tα στοιχεία σου είναι ασφαλή & εμπιστευτικά σε εμάς.

Δουλεία μας να σας κάνουμε να χαμογελάτε!

Για οποιαδήποτε απορία θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας!