Επικοινωνία

Διεύθυνση

Λεωφ.Κύπρου 69 Αργυρούπολη Αττική

Ωράριο

Δευτέρα-Παρασκευή: 10:00 π.μ – 21:00
Σάββατο: 10:00 AM – 14:00

Τηλέφωνο

+30. 210 993 1432
+30. 697 642 6004

E-MAIL

info@southdental.gr

Φόρμα επικοινωνίας
Βρείτε μας στον χάρτη

Πως θα μας βρείτε

Η πρόσβαση στο οδοντιατρείο μας  South  Dental  είναι γρήγορη και οι επισκέψεις εύκολες ακόμα και για τους ασθενείς που κατοικούν εκτός Αθηνών.

Οδηγίες πρόσβασης

Το οδοντιατρείο «South Dental» βρίσκεται στην Αργυρούπολη επί της Λ. Κύπρου 69 δίπλα από το δημαρχείο. Το ιατρείο είναι εύκολα προσβάσιμο με όλα τα μέσα μεταφοράς καθώς βρίσκεται δίπλα σε μεγάλους οδικούς άξονες.

Με αυτοκίνητο: Από Αθήνα-κέντρο ή από Γλυφάδα-Νότια Προάστια, μέσω της Λ.Βουλιαγμένης, (Είσοδος Α’ Αργυρούπολης, φανάρι «Βιοκαρπέτ»). Από Λ.Ποσειδώνος (παραλιακή), μέσω της Λ.Αλίμου.Από Λ.Κατεχάκη-Περιφερειακή Υμηττού, μέσω της Αργυρουπόλεως.

Με το μετρό: Γραμμή Μ2 [ΑΝΘΟΥΠΟΛΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ]: Στάση Άλιμος (έξοδος Βουλιαγμένης προς Γλυφάδα).

Ο σταθμός του μετρό «ΑΛΙΜΟΣ» βρίσκεται μόλις 12 λεπτά από το χώρο μας σε περίπτωση που θέλετε να κάμετε ένα μικρό περίπατο.Με λεωφορείο:165 [ΤΕΡΨΙΘΕΑ – ΑΡΓ/ΠΟΛΗ – ΣΥΝΤΑΓΜΑ (ΚΥΚΛΙΚΗ)] Στάση 1η Αργυρουπόλεως101 [ΑΛΙΜΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ]155 [ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΣΤ.ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (ΚΥΚΛΙΚΗ)]Α3 [ΑΚΑΔΗΜΙΑ – ΓΛΥΦΑΔΑ]  Στάση Στροφή Αργυρουπόλεως140 [ΠΟΛΥΓΩΝΟ – ΓΛΥΦΑΔΑ]164 [ΣΤ. ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ – Κ. ΗΛ/ΠΟΛΗ – ΑΡΓ/ΠΟΛΗ-ΤΕΡΨΙΘΕΑ] Στάση 3η Αργυρουπ’ολεωςΒ1[ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΑΝΩ ΓΛΥΦΑΔΑ]Στάση 1η Αργυρουπόλεως

Ασθενείς εκτός Αττικής & Ελλάδας

Ο ιατρικός και οδοντιατρικός τουρισμός, ειδικά για τους ομοεθνείς μας ανά τον κόσμο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να επισκεφτούν την Ελλάδα, συνδυάζοντας διακοπές και εξοικονόμηση χρήματων καθώς οι οδοντιατρικές πράξεις στις περισσότερες χώρες είναι πολύ ακριβότερες. Οι συνεργαζόμενοι τουριστικοί μας πράκτορες μπορούν να σας εξασφαλίσουν πολύ καλές τιμές σε διαμονή, αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ενώ εμείς θα συγχρονίσουμε την διαμονή σας με το πλάνο θεραπείας.

Η διαχείριση αυτών των περιστατικών γίνεται κατόπιν ειδικού προγραμματισμού. Συμπληρώνετε την online φόρμα και μας στέλνετε ψηφιακά φωτογραφίες και μία πανοραμική ακτινογραφία, ώστε να προετοιμάσουμε το σχέδιο θεραπείας και οι εργασίες να ξεκινήσουν με την πρώτη κιόλας επίσκεψη.

Προσυμφωνείται η διάρκεια της θεραπείας και τα ραντεβού προγραμματίζονται τουλάχιστον 2 εβδομάδες πριν. Προς διευκόλυνση των ασθενών δεν τηρείται λίστα αναμονής και οι επισκέψεις μπορούν να πραγματοποιηθούν και Σάββατο ενώ όπου είναι εφικτό παρέχουμε τη δυνατότητα ολοκλήρωσης της θεραπείας ακόμη και σε μία ημέρα.

Επικοινωνήστε τώρα μαζί μας μέσω της ακόλουθης online φόρμας ή τηλεφωνικά στο 210 99 31 432.